Connect with us

Sport

Sportalert.ro: Veste proastă pentru brazilieni. Neymar este indisponibil pentru meciul cu Elveția, la Cupa Mondială

Published

on

[post-views]
Sportalert.ro: Veste proastă pentru brazilieni. Neymar este indisponibil pentru meciul cu Elveția, la Cupa Mondială 1

Neymar, victima unei entorse în meciul cu Serbia (2-0), este accidentat la ligamentul gleznei drepte şi va lipsi în meciul de luni cu Elveţia de la Cupa Mondială 2022, a anunţat vineri medicul Selecao, citat de AFP și sportalert.ro.

Rodrigo Lasmar, medicul Federaţiei braziliene de fotbal (CBF), a anunţat că Neymar a suferit o „leziune de ligament lateral” la gleznă, în timp ce fundaşul Danilo are şi el o entorsă.

„Nu îi vom avea pe aceşti doi jucători la următorul nostru meci, dar ei îşi continuă tratamentul cu scopul de a se reface la timp pentru restul competiţiei”, a spus el într-un videoclip difuzat de CBF.

Presa braziliană a anunţat că Neymar şi Danilo riscă să nu mai joace în faza grupelor şi ar pute fi refăcuţi pentru un eventual meci din optimi de finală.

Joi, Neymar a părăsit terenul şchiopătând după un contact cu Nikola Milenkovic.

Lasmar a confirmat joi seara că Neymar şi Danilo au suferit entorse şi a adăugat că doreşte ca ei să fie supuşi unor noi examene pentru a se pronunţa asupra gravităţii acestor accidentări.

La scurt timp după conferinţa de presă care a urmat victoriei cu Serbia, „Ney” a părăsit stadionul şchiopătând uşor, fără să răspundă la întrebările jurnaliştilor, cu căşti voluminoase pe cap, însoţit de un membru al staff-ului.

„Suntem încrezători, Neymar va mai juca la această Cupă Mondială”, a spus selecţionerul Tite, pe un ton ferm.

Neymar a mai fost accidentat la glezna dreaptă în 2019, ceea ce l-a obligat să declare forfait pentru ediţia din acel an a competiţiei Copa America.

Departe de grijile şi problemele sale de sănătate din trecutul recent, Neymar, care participă la a treia sa Cupă Mondială, a abordat competiţia din Qatar într-o formă strălucitoare, după un început de sezon fulminant în tricoul echipei Paris Saint-Germain.

După meciul de luni cu Elveţia, Brazilia va întâlni vinerea viitoare Camerunul în ultima partidă din faza grupelor.

Advertisement

Popular