Connect with us

Sport

Sportalert.ro: KFC ameninţă cu acţiuni legale contra lui Kylian Mbappe

Published

on

[post-views]
Sportalert.ro: KFC ameninţă cu acţiuni legale contra lui Kylian Mbappe 1

Un oficial al lanţului de fast food KFC din Franţa nu a exclus demararea unor acţiuni legale contra atacantului Kylian Mbappe, care a refuzat să ia parte la anumite angajamente cu sponsorii echipei naţionale a Franţei, transmite Reuters, citată de sportalert.ro.

Alain Beral, vicepreşedinte al KFC France, a declarat pentru Sport Business Club că se analizează posibilitatea declanşării unor acţiuni legale, dar nu a precizat dacă vor fi împotriva jucătorului sau a Federaţiei franceze de fotbal (FFF).

”Am plătit pentru ceva clar. Dacă este necesar, noi ne vom susţine drepturile”, a spus Beral.

Mbappe a refuzat să participe la o şedinţă foto alături de echipa Franţei şi la activităţile sponsorilor prevăzute marţi, deoarece nu vrea să susţină anumite mărci, inclusiv cele de fast food şi pariuri, care însă sunt parteneri ai FFF.

”Am decis să nu iau parte la şedinţa foto după refuzul FFF de a modifica înţelegerea privind drepturile de imagine cu jucătorii”, a precizat Mbappe într-un comunicat.

FFF a precizat că va revizui curând ”drepturile de imagine printr-un acord cu internaţionalii săi”.

Mbappe, ca şi restul internaţionalilor francezi, a semnat un document, care datează de la Cupa Mondială 2010, prin care fiecare fotbalist primeşte 25.000 de euro pe meci la echipa naţională şi, în schimb, FFF îşi poate negocia drepturile de imagine cu agenţii de publicitate.

Franţa va juca cu Austria, joi, iar trei zile mai târziu cu Danemarca, în Liga Naţiunilor.

Advertisement

Popular