Connect with us

Sport

Sportaler.ro: Sebastian Vettel nu regretă că se retrage din activitatea competiţională după ultima cursă de Formula 1 a sezonului

Published

on

[post-views]
Sportaler.ro: Sebastian Vettel nu regretă că se retrage din activitatea competiţională după ultima cursă de Formula 1 a sezonului 1

Pilotul german de Formula 1 Sebastian Vettel (Aston Martin) nu regretă faptul că se va retrage din activitatea competiţională după ultima cursă a anului, Marele Premiu de la Abu Dhabi, de duminică, scrie DPA, citată de sportalert.ro.

„Sunt foarte bine, mă simt în regulă. Cred că este dificil într-un fel de înţeles, dar sunt foarte conştient că este ultima mea cursă. Mă bucur de asta, dacă pot să zic aşa. Oricum, mă simt un pic diferit”, a spus pilotul german într-o conferinţă de presă.

În urmă cu o săptămână, cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel nu a exclus totuşi o revenire în Formula 1 la un moment dat.

Vettel, 35 ani, se va retrage din Formula 1 după o carieră de 15 ani, la finele actualului sezon al Campionatului Mondial.

Pilotul german a motivat retragerea prin dorinţa de a petrece mai mult timp alături de familia lui şi de a se alătura altor proiecte.

”Cred că te retragi în momentul în care te retragi. Dar nu poţi exclude nimic”, a spus Vettel, cu patru titluri mondiale cucerite la Red Bull.

Michael Schumacher, legendarul campion german cu şapte titluri mondiale, s-a retras de asemenea în 2006, pentru a reveni în 2010 şi a mai concurat trei ani.

”Cred că fiecare este diferit. Fiecare are o viaţă diferită şi merge pe drumul lui, a spus Vettel. Poate că există anumite paralele ici şi colo, dar nu cred.

Pot să răspund la întrebare în acest sens. Astăzi pot spune că răspunsul meu este nu, dar poate anul viitor sau peste doi ani mă voi gândi la asta într-un cu totul alt mod. Doar timpul ne va spune”.

Advertisement
loading...

Popular