Connect with us

Ultima Ora

Site-ul IMM Invest se va redeschide, anunță ministrul de finanțe Florin Cîțu

Published

on

Site-ul IMM Invest se va redeschide, anunță ministrul de finanțe Florin Cîțu 1

Site-ul IMM Invest va funcționa la începutul săptămânii viitoare, cel mai probabil marți sau cel târziu miercuri, a declarat duminică seara la Digi24 ministrul de finanțe, Florin Cîțu.

În momentul de față, platforma destinată ajutării antreprenorilor este testată, după ce într-o primă fază, în momentul lansării, ea nu a funcționat, iar ministrul de finanțe a acuzat un atac informatic de care, spune el, se ocupă în prezent specialiștii.

Florin Cîțu a dat asigurări că de data aceasta platforma va funcționa. Ministrul de finanțe consideră că platforma va fi „cel mai bun produs pentru IMM-uri din ultimii 30 de ani”.

„Platforma va fi funcţională la începutul săptămânii viitoare, marţi sau miercuri, dar mai degrabă marţi. O să anunţ mâine (luni – n.r.) ora exactă când începe. Este gata, este testată, am văzut-o şi eu. Vom şti în timp real dacă CUI pe care îl înscriu este real sau nu, pentru a economisi timp, dar totul trebuie să fie gata marţi sau cel târziu miercuri, oricum în primele trei zile din săptămâna viitoare. Va funcţiona şi mai mult decât atât, nu numai că va funcţiona, dar este cel mai bun produs pentru IMM din ultimii 30 de ani. (…) Ideea este că acesta este un produs care va ajuta foarte mulţi români”, a declarat Florin Cîțu.

El a mai sous că în momentul în care va avea rapoartele de la experţi referitoare la blocarea platformei în momentul lansării din data de 17 aprilie le va face publice. „Nu sunt programator, dar mi s-a spus că au fost 400.000 de accesări, a prezentat informaţia Fondul Naţional de Garantare, totul este la cei care se pricep şi aştept rapoartele şi după aceea le voi face publice, dar interesul este mare. Vă spun şi de ce: este un produs care va ajuta foarte mult industria din România”, a arătat ministrul finanţelor.

loading...

Popular