Connect with us

Politic

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, îi dă lovitura lui Ciolacu

Published

on

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, îi dă lovitura lui Ciolacu 1

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că, în cazul în care PSD va intra la guvernare alături de PSD, va merge la Bruxelles și va renegocia Planul Național de Redresareși Reziliență a României.

Un reprezentant al Comisiei Europene le-a transmis marți reprezentanților României că este ”exclusă” renegocierea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), spun surse de la Bruxelles pentru g4media.ro.

Oficialul european le-a transmis directorilor din mai multe ministere că o renegociere a PNRR din partea României este ”exclusă” la doar o lună după ce planul a trecut prin complicatul proces de aprobare atât din partea Comisiei Europene, cât și în Consiliul UE.

Elisa Roller, oficial al Comisiei Europene care gestionează programul Recovery, responsabil pentru planurile naționale de redresare ale statelor membre. a făcut referire la declarațiile publice ale politicienilor PSD, care au cerut în mod repetat renegocierea PNRR.

”Să optimizăm PNRR, mai mult ca sigur dacă se va constitui coaliția vom face o deplasare la Bruxelles ca să discutăm punctual. Deja europarlamentarii discută cu privire la optimizarea PNRR”, a declarat marți Marcel Ciolacu.

Advertisement
loading...

Popular