Connect with us

Ultima Ora

Războiul din PNL! Ludovic Orban, mesaj ferm pentru Florin Cîțu! Ce spune espre oamenii ”găștii”

Published

on

Războiul din PNL! Ludovic Orban, mesaj ferm pentru Florin Cîțu! Ce spune espre oamenii ”găștii” 1

Liderul PNL Ludovic Orban, candidat pentru un nou mandat la şefia partidului, contra premierului Florin Cîțu, afirmă că, este primul preşedinte al PNL din ultimii 31 de ani care nu a numit „numai dintre prieteni sau dintre cunoscuţii găştii” în funcţii publice atunci când formaţiunea politică a ajuns să guverneze.

„Pentru mine nu există delict de opinie. Totdeauna am încurajat exprimarea opiniilor – sigur, într-un mod civilizat, într-un cadru statutar şi, evident, cu buna intenţie de a contribui la deciziile corecte şi potrivite ale Partidului Naţional Liberal.

Cred că sunt primul preşedinte de partid în 31 de ani care, atunci când a fost în situaţia de a desemna reprezentanţi pe funcţii de demnitate publică, atunci când partidul a ajuns la guvernare, nu am numit oameni numai dintre prieteni sau dintre cunoscuţii găştii.

Eu am pus pe masa întregului partid toate funcţiile, am stabilit nişte criterii pe baza cărora am repartizat către filiale dreptul de desemnare a reprezentanţilor în funcţii de demnitate publică pentru că, la urma urmei, fiecare organizaţie a contribuit cu voturi şi are dreptul de a desemna reprezentanţi care să pună în practică politica Partidului Naţional Liberal şi mai ales să asigure buna guvernare a României”, a afirmat Ludovic Orban.

Advertisement
loading...

Popular