Connect with us

Ultima Ora

Procurorii intervin în forță! Marcel Ciolacu a încălcat legea!

Published

on

Procurorii intervin în forță! Marcel Ciolacu a încălcat legea! 1

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii anunţă că a luat act cu îngrijorare de declaraţiile preşedintelui Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, potrivit cărora ”justiţia nu îşi face datoria în privinţa primarului sectorului 1”, “nu mai are rost să mai aşteptăm de la vreun magistrat vreo decizie”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri seară că PSD va semna un „acord politic” cu mai multe formaţiuni care au participat la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

El reclamă că „justiţia nu îşi face datoria şi nu îi cheamă măcar la audieri” pe primarul Clotilde Armand şi pe cei care sunt acuzaţi că ar fi fraudat alegerile pentru primăria acestui sector.

”Afirmaţii de această natură, făcute de un om politic, în contextul existenţei unei anchete penale în desfăşurare pe rolul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, sunt de natură să afecteze procesul de soluţionare a dosarului, să creeze o presiune asupra procurorului care îl instrumentează în prezent şi să afecteze încrederea publicului în actul de justiţie, acreditându-se ideea existenţei unor interese politice în soluţionarea cauzei.

Secţia pentru procurori reaminteşte apelurile repetate ale Consiliului Superior al Magistraturii privind necesitatea ponderării discursului public care vizează activitatea organelor judiciare, astfel încât să nu fie afectate independenţa, imparţialitatea şi autoritatea acestora”, transmit procurorii din CSM.

 

loading...

Popular