Connect with us

Politic

Pressonline.ro: Ludovic Orban atacă Guvernul: ”Ar fi trebuit să avem autostrada Moldovei acum 10-12 ani”

Published

on

[post-views]
Pressonline.ro: Ludovic Orban atacă Guvernul: ”Ar fi trebuit să avem autostrada Moldovei acum 10-12 ani” 1

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat, marţi, că autostrada A7, cunoscută drept autostrada Moldovei, ar fi trebuit să fie realizată în urmă cu 10-12 ani, arătând însă că la acest moment lucrările se desfăşoară mai repede decât graficul prevăzut, scrie pressonline.ro.

‘Noi ar fi trebuit să avem autostrada Moldovei, cunoscut ca A7, probabil de acum 10-12 ani de zile. Ne-am mobilizat pentru realizarea acestui proiect şi am găsit finanţare prin PNRR.

Este practic cel mai important tronson de autostradă care este finanţat prin PNRR, care face legătura între Ploieşti până la Bacău şi care sunt convins că va fi finalizat foarte repede. (…)

Există finanţare, există firme serioase care au fost selectate. Sperăm ca toţi constructorii să se mişte precum se mişcă Coni şi Umbrărescu, pentru că şi cealaltă firmă românească implicată în construcţia tronsoanelor de autostradă are o mobilizare exemplară, se mişcă mai repede decât este graficul de lucrări care a fost prevăzut’, a spus Orban.

Fostul premier a făcut, marţi, o vizită în Prahova pe şantierul autostrăzii A7.

Advertisement

Popular