Connect with us

Social

Pressonline.ro: Bărbatul împuşcat la partida de vânătoare de la Andreiaşu de Jos a decedat

Published

on

[post-views]
Pressonline.ro: Bărbatul împuşcat la partida de vânătoare de la Andreiaşu de Jos a decedat 1

Un bărbat de 36 de ani, din Constanţa, care s-ar fi împuşcat accidental în abdomen în timp ce se afla la o partidă de vânătoare, la Andreiaşu de Jos, a decedat, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit pressonline.ro.

‘Sâmbătă, în jurul orei 12.30, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în satul Andreiaşu de Jos, în timpul unei partide de vânătoare, un bărbat în vârstă de 36 de ani s-ar fi împuşcat din greşeală, în zona abdomenului. Bărbatului i s-au efectuat manevre de resuscitare, la faţa locului, dar la ora 13,32 a fost declarat decesul persoanei în cauză’, a precizat IPJ Vrancea, potrivit pressonline.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul era din Constanţa şi se afla la o partidă de vânătoare autorizată, împreună cu alte persoane, la Andreiaşu de Jos.

Deşi apelul la 112 anunţa că bărbatul s-ar fi împuşcat singur în abdomen, anchetatorii analizează şi posibilitatea ca bărbatul să fi fost împuşcat accidental de un alt participant la vânătoare.

Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Advertisement

Popular