Connect with us

Sport

Pressonline: Nicolo Napoli s-a întors la Craiova! Antrenorul italian a semnat cu FC U

Published

on

[post-views]
Pressonline: Nicolo Napoli s-a întors la Craiova! Antrenorul italian a semnat cu FC U 1

Antrenorul italian Nicolo Napoli a semnat un contract cu Fotbal Club Universitatea 1948 până în vara anului 2023, a anunţat, miercuri, clubul craiovean pe pagina sa de Facebook, potrivit pressonline.ro.

Napoli se despărţise de gruparea din Bănie la finalul sezonului trecut din cauza neînţelegerilor cu patronul Adrian Mititelu.

Nicolo Napoli preluase echipa din Bănie în data de 11 ianuarie, în al optulea său mandat la FC U Craiova. Italianul o pregătise anterior pe Politehnica Iaşi, cu care nu a reuşit să evite retrogradarea la finalul sezonului 2020-2021.

Napoli a încheiat sezonul pe locul patru în play-out (10 la general), după ce preluase echipa când se afla pe poziţia a 14-a după 21 de etape.

FC U Craiova a început sezonul 2022-2023 cu Marius Croitoru pe banca tehnică, dar acesta a demisionat pe 10 octombrie, când echipa era pe locul 11 după 13 etape, cu 15 puncte.

FC U Craiova, condusă între timp de cuplul Paul Răducan – Florin Drăgan, însă cu Dan Vasilică antrenor de facto, se află pe locul 14 după 17 etape, cu 16 puncte.

Advertisement

Popular