Connect with us

Breaking News

Percheziţii DNA, la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Botoşani, într-un dosar în care mai mulţi agenţi sunt suspectaţi de luare de mită

Published

on

Percheziţii DNA, la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Botoşani, într-un dosar în care mai mulţi agenţi sunt suspectaţi de luare de mită 1

Procurorii DNA şi ofiţerii DGA fac, miercuri, mai multe percheziţii la sediul IPJ Botoşani, Serviciul utier, dar şi la domiciliile unor agenţi suspectai de luare de mită.

Procurorii au informaţii că mai mulţi agenţi ar fi luat mită în trafic în mod regulat pentru neîndepliirea obligaţiilor de serviciu.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, în perioada  iunie – noiembrie 2020. În cursul zilei de 02 iunie 2021, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 20 locaţii situate pe raza judeţului Botoşani, dintre care una este  sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, a transmis DNA.

Procurorii precizează că beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

loading...

Popular