Connect with us

Justiție

Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este de peste 9.000.000 de lei

Published

on

[post-views]
Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este de peste 9.000.000 de lei 1

Nouă percheziţii au loc miercuri dimineaţă, în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală, vizate fiind firme care au vândut telefoane mobile.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2019 – 2021, 8 societăţi comerciale ar fi efectuat livrări de telefoane mobile, pe tot teritoriul ţării, fără a evidenţia în contabilitate veniturile realizate, în valoare de peste 9.000.000 de lei.

”În această dimineață, 24 august 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul serviciilor de investigare a criminalității economice – Sectoarele 1 – 6, vor pune în executare 9 mandate de percheziție domiciliară (7 București, 2 Ilfov) și 8 ordonanțe de ridicare înscrisuri.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2019 – 2021, 8 societăți comerciale ar fi efectuat livrări de telefoane mobile, pe tot teritoriul țării, fără a evidenția în contabilitate veniturile realizate, în valoare de peste 9.000.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei și al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, transmite Poliția Capitalei.

Advertisement
loading...

Popular