Connect with us

Breaking News

PANICĂ! Vine lovitura necruțătoare pentru Avocatul Poporului,Renate Weber!

Published

on

PANICĂ! Vine lovitura necruțătoare pentru Avocatul Poporului,Renate Weber! 1

Liderul PNL, Ludovic Orban a anunțat că,în cel mai scurt timp, Avocatul Poporului,Renate Weber, va fi înlocuită din funcție.

Vestea a picat ca un fulger pentru Weber,care spune că nu este constituțional ceea ce dorește să liderul PNL.

 ”Nu ştiu să vă spun de ce, pentru că mie nu mi-au fost comunicate niciodată nişte motive oficiale, iar cei care au apărut în spaţiul public, fiecare a spus altceva şi recunosc că cei mai mulţi, de fapt, nu s-au referit la nimic. Au bâuguit că aşa trebuie. Nu, nu am înţeles de ce”, a spus Avocatul Poporului,la antena3.ro.

Weber afirmă că toate aceste discuiții lovesc în instituţia Avocatului Poporului şi nu în ea ca persoană

”Ce mi se pare mie trist e că prin astfel de ieşiri ei nu înţeleg că nu lovesc neapărat în mine, Renate Weber. Eu sunt o persoană independentă până la urmă. Liberă am fost toată viaţa mea, aşa sunt şi acum.

Dar lovesc indirect într-o instituţie care este o instituţie cu un mandat constituţional, acela de a fi garant al drepturilor şi libertăţilor.

Lovesc într-o instituţie care  a lucrat în folosul cetăţenilor acestei ţări şi mie mi se pare că felul în care noi ca instituţie am performat în cel puţin utimul an este corect, e bine”, a mai adăugat Weber.

loading...

Popular