Connect with us

Ultima Ora

Orban anunță ce se va întâmpla după 15 mai. Cum vom avea voie să ieșim liber pe stradă

Published

on

Ludovic Orban dă lovitura de grație bugetarilor de lux. Începe marea curățenie. Banii în pericol

Plimbările în aer liber vor fi permise, după data de 15 mai, doar în grupuri de cel mult trei persoane, a anunțat premierul Ludovic Orban, joi seară.

Orban a subliniat, într-o intervenție la un post de televiziune, că în ciuda relaxărilor anunțate de președintele Klaus Iohannis, regula distanţării sociale rămâne încă valabilă.

„Anunţul preşedintelui este clar. Se vor elimina restricţiile la libera circulaţie. Cetăţenii se vor putea mişca liber, vor putea ieşi din casă. Această măsură se aplică tuturor cetăţenilor, inclusiv a celor de peste 65 de ani. Sigur că vor trebui respectate nişte reguli, reguli de distanţare fizică, să nu stea în grupuri mai mari de 3 persoane, să poarte mască. Să poarte măşti la birou, spații comerciale, mijloace de transport în comun, la locul de muncă”, a spus Ludovic Orban la B1.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că, după data de 15 mai, restricțiile de circulație vor fi ridicate, însă, în spațiile publice închise și în transportul în comun, toți românii vor fi nevoiți să poarte mască.

loading...

Popular