Connect with us

Breaking News

Newsbucuresti.ro: Un român căutat de FBI a fost prins la București. Pe capul lui era pusă o recompensă de 750.000 de dolari. FOTO

Published

on

Newsbucuresti.ro: Un român căutat de FBI a fost prins la București. Pe capul lui era pusă o recompensă de 750.000 de dolari. FOTO 5

Un român căutat de FBI pentru înșelăciune, spălare de bani și falsificare de pașapoarte, printre altele, a fost prins în București, scrie newsbucuresti.ro.

Conform anunțului de urmărire generală a românului în vârstă de 40 de ani, autoritățile americane erau dispuse să ofere până la 750 de mii de dolari recompensă pentru orice informație ar duce la capturarea acestuia.

Potrivit datelor de la FBI, românul era dat în urmărire încă din anul 2012. Atunci a fost pus sub acuzare alături de alți cetățeni, unii dintre ei tot români, pentru că ar fi pus la punct o rețea de înșelăciune cu un prejudiciu de sute de milioane de dolari.

Aceștia ar fi înșelat numeroși cetățeni americani prin intermediul unor anunțuri de vânzare a unor mașini de lux, dar și a altor bunuri costisitoare, postate pe diverse siteuri. Anunțurile erau însă fictive, spun autoritățile americane, dar aceștia reușeau cumva să-i convingă pe cei interesați să vireze diverse sume de bani în conturi de unde îi retrăgeau rapid și apoi se făceau nevăzuți.

Este vorba de o urmărire întinsă pe parcursul a aproape 10 ani, încheiată după ce polițiștii din București, de la Secția 2, pe baza unor informații primite, au reușit să îl depisteze astăzi la prânz pe bărbat în Capitală. Acesta a fost reținut, cel mai probabil urmează o procedură de extrădare în SUA.

Newsbucuresti.ro: Un român căutat de FBI a fost prins la București. Pe capul lui era pusă o recompensă de 750.000 de dolari. FOTO 6

Advertisement
loading...

Popular