Connect with us

Social

Newsbucuresti.ro: S-a lansat, în premieră, o consultare publică despre ordinea și securitatea publică din București

Published

on

Newsbucuresti.ro: S-a lansat, în premieră, o consultare publică despre ordinea și securitatea publică din București 1

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică lansează, în premieră, o consultare publică cu privire la ordinea și securitatea publică din București, scrie newsbucuresti.ro.

Locuitorii Bucureștiului sunt invitați să-și spună părerea în legătură cu nivelul de siguranță al orașului, principalele probleme cu care se confruntă din punct de vedere al securității, activitatea instituțiilor cu atribuții în domeniul asigurării și menținerii ordinii publice și intervenției în diverse situații, precum și alte aspecte relevante cu privire la ordinea și securitatea publică.

Rezultatele consultării publice, o premieră în activitatea Autorității Teritoriale de Ordine Publică, vor fi interpretate în vederea realizării planului strategic anual pentru 2022.

Chestionarul poate fi completat în perioada 25 noiembrie – 12 decembrie 2021.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism cu rol consultativ, fară personalitate juridică, care se constituie și funcţionează pe lângă Consiliul General al Municipiului București și asigură, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.

Completează formularul AICI

Advertisement
loading...

Popular