Connect with us

Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: FRF mărește cota de locuri pentru reprezentanţii României la tribuna oficială a Arenei Naţională

Published

on

Newsbucuresti.ro: FRF mărește cota de locuri pentru reprezentanţii României la tribuna oficială a Arenei Naţională 1

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că a reuşit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanţii României la tribuna oficială a Arenei Naţionale, la meciurile de la Campionatul European, conform newsbucuresti.ro.

“Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federaţia Română de Fotbal pe lângă UEFA s-a reuşit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanţii României la tribuna oficială a Arenei Naţionale la meciurile EURO 2020. Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalităţi ale fotbalului din România. Acest lucru este posibil începând cu partida de mâine, dintre Ucraina şi Macedonia de Nord, coroborat şi cu faptul că solicitările celorlaţi parteneri instituţionali pentru EURO 2020 sunt mai reduse faţă de meciul de deschidere”, se arată în comunicat.

  • EURO 2020. Restricții de circulație și de parcare în jurul Arenei Naționale, miercuri și joi

FRF a precizat că organizatorul UEFA atribuie locurile în tribuna oficială cu întâietate echipelor participante şi apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialităţilor UEFA, oraşului gazdă şi federaţiei gazdă.

În privinţa optimii de finală ce se va desfăşura pe 28 iunie, FRF a achiziţionat bilete de categoria I pentru toţi reprezentanţii membrilor afiliaţi.

“Aceştia formează în fapt Federaţia Română de Fotbal, iar administraţia FRF doar le-a facilitat prezenţa la un eveniment considerat de importanţă naţională şi care nu se va repeta în viitorul apropiat. Aşadar, este firească prezenţa în tribune a membrilor FRF, care vor avea cele mai bune locuri de pe stadion pe care UEFA le-a vândut în afara tribunei oficiale, în aceeaşi zonă în care s-au cumpărat bilete şi pentru foştii mari fotbalişti. De menţionat că tot în data de 28 iunie va avea loc şi Adunarea Generală a FRF”, a menţionat forul.

loading...

Popular