Connect with us

Breaking News

Newsbucuresti.ro: Firea: Va reveni economia României vreodată la nivelul de dinaintea pandemiei de COVID-19?

Published

on

Newsbucuresti.ro: Firea: Va reveni economia României vreodată la nivelul de dinaintea pandemiei de COVID-19? 1

Senatoarea PSD Gabriela Firea se întreabă dacă economia României vreodată la nivelul de dinaintea pandemiei de COVID-19 și anunță că PSD a prezentat, vineri, trei mari proiecte de tara referitoare la creşterea natalităţii în România,scrie newsbucuresti.ro.

„Sustinem producātorii români! Salvām locurile de muncā! Va reveni economia României vreodată la nivelul de dinaintea pandemiei de COVID-19? Aceasta este întrebarea fiecāruia dintre noi. Dar, de această dată, se pare că avem şi excepţii. Excepţii precum primul ministru, ministrul sănătăţii, ministrul muncii.

Niciunul dintre aceştia nu se gândeşte şi la perioada post pandemie.

N-am văzut proiecte şi planuri de viitor!

Cât despre prezent… haos si incompetenta la guvernare!

  • Astăzi, la Baia Mare, echipa de conducere social – democrata a prezentat trei mari proiecte de tara, referitoare la creşterea natalităţii în România – echilibrul dintre viata de familie si cea profesionala -, sustinerea si promovarea produselor româneşti, protecţia mediului înconjurător, fără de care România nu poate progresa. 

Să încercăm să salvăm cât mai mulţi producători români şi să salvām cât mai multe locuri de muncă.

La un moment dat, pandemia se va sfârşi şi ne dorim ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Dar atunci, cu ce vom rămâne?  Cu o economie la pământ, dacă nu ne pregătim încă de pe acum, aşa cum fac toate statele puternice, pentru perioada post-COVID.

  • De aceea, mergem cu acest mesaj şi nu e doar o declaraţie politică din partea noastră, ci susţinere concretă în Parlament. Ați văzut că s-a şi prezentat acest proiect de lege, şi spunem clar şi răspicat: susţinem produsele româneşti, fie că e vorba despre alimente, medicamente, produse sau materiale de protecţie etc, sau despre servicii, turism. În această zonă, turismul este la mare înălţime şi trebuie să aibă susţinere! 

Promovăm destinaţiile turistice româneşti, iar Maramureşul este în frunte!

Acesta este mesajul nostru şi vrem să garantăm că în Parlament vom reprezenta o voce. Nădăjduim că vom convinge şi alţi parlamentari să voteze aceste proiecte pe marile teme anunţate, chiar dacă sunt de la alte formaţiuni politice”, a scris Firea, pe Facebook.

Advertisement
loading...

Popular