Connect with us

Social

Newsbucuresti.ro: Directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv, a fost demis şi înlocuit cu Laurenţiu Gabriel Truşcă

Published

on

Newsbucuresti.ro: Directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv, a fost demis şi înlocuit cu Laurenţiu Gabriel Truşcă 5

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă a anunţat, , că a fost schimbat din funcţie directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv, cel care s-a luptat cu ”cartelul de la metrou, scrie newsbucuresti.ro.

Drulă acuză PNL-ul că nu vrea să lupte mafia din subteran, pentru că, ”atât ei cât şi PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani”.

Potrivit clubferoviar.ro, Ştefan Paraschiv a fost revocat din funcţia de director general al Metrorex de către Consiliul de Administraţie, în locul lui fiind desemnat Laurenţiu Gabriel Truşcă, un manager provenit din afacerile cu petrol.

”PNL l-a dat afară pe Ştefan Paraschiv, omul care a pus „ranga” pe cartelul de la metrou De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Şi ei, şi PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani. Aşa că l-au schimbat din funcţie pe directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv”, a scris Cătălin Drulă.

Newsbucuresti.ro: Directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv, a fost demis şi înlocuit cu Laurenţiu Gabriel Truşcă 6

El mai afirmă că, în ultimele zile de mandat, Paraschiv a mai făcut curăţenie, şi ”15 spaţii comerciale (din 23) au fost dezafectate în staţiile Piaţa Victoriei 1 şi 2”.”Restauraţia vine în forţă. Asta înseamnă reformă în viziunea USL2-ului care ni se pregăteşte”, spune fostul ministru al Transporturilor.Noul director al Metrorex este Laurenţiu Gabriel Truşcă, un manager provenit din afacerile cu petrol, potrivit celor de la clubferoviar.ro.

Din decembrie 2017 şi până în luna martie a anului în curs, el a ocupat funcţia de director Comercial la Octano Downstream SRL Bucureşti, societatea specializată în comerţul cu carburanţi.

Anterior, în perioada martie 2015-decembrie 2017, Truşcă a lucrat tot în domeniul petrolier, la Nobel Oil Downstream SRL Bucureşti, ocupând două funcţii de top management. Cu o mică întrerupere, de nici doi ani de zile, când a lucrat în domeniul importului şi distribuţiei de produse alimentare, la Zararom, Laurenţiu Gabriel Truşcă a activat toată cariera sa în industria petrolieră. Astfel, în perioada noiembrie 2001-octombrie 2013 noul director general al Metrorex a lucrat la Rompetrol Downstream.

Truşcă este licenţiat atât în Managementul Afacerilor, cât şi în Administraţie Publică.

Advertisement
loading...

Popular