Connect with us

Social

Newsbucuresti.ro: AUR susține revendicările greviștilor de la STB și solicită demisia lui Nicușor Dan și a lui Adrian Criț

Published

on

Newsbucuresti.ro: AUR susține revendicările greviștilor de la STB și solicită demisia lui Nicușor Dan și a lui Adrian Criț 9

O delegație a AUR, a avut vineri discuții cu liderii greviștilor de la STB București.

Reprezentanții AUR sunt de acord cu revendicările șoferilor bucureșteni și cer demisia de urgență a Primarului General al Capitalei, Nicușor Dan și a directorului STB, Adrian Criț.

Newsbucuresti.ro: AUR susține revendicările greviștilor de la STB și solicită demisia lui Nicușor Dan și a lui Adrian Criț 10

Oamenii care lucrează la STB, adică cei care lucrează efectiv, nu directorimea de prin birouri, vrea pur și simplu normalitate.

Respectarea prevederilor legale în ce privește drepturile salariale, respectarea normativelor tehnice ale exploatării și întreținerii mijloacelor de transport în comun și condiții normale de muncă.

Suntem alături de ei și de toți angajații din România care luptă pentru drepturile lor legale”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

Newsbucuresti.ro: AUR susține revendicările greviștilor de la STB și solicită demisia lui Nicușor Dan și a lui Adrian Criț 11

La rândul său, senatorul Claudiu Târziu cere demisia de urgență a Primarului General, Nicușor Dan și a directorului STB, Adrian Criț.

Solicităm demisia directorului STB care i-a acuzat de furt pe greviști, pentru a distrage atenția de la revendicările legitime ale oamenilor.

Totodată solicităm și demisia lui Nicușor Dan, primarul Bucureștiului. Este total inadecvat în această funcție de conducere și de mare responsabilitate pe care o deține.

Nu poți să nu te preocupi din timp, să nu evaluezi periodic situația unor societăți din subordinea primăriei capitalei, precum STB, pentru a nu se ajunge niciodată în situația ca sute de mii de bucureșteni să nu poată utiliza transportul în comun”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

 

 

Advertisement
loading...

Popular