Connect with us

Breaking News

Ludovic Orban dă lovitura înainte de Congres! Are susținerea celui mai prerformant primar PNL!

Published

on

Ludovic Orban dă lovitura înainte de Congres! Are susținerea celui mai prerformant primar PNL! 9

Duminică, organizația liberalilor din Bihor,  a votat moțiunea actualului șef PNL, Ludovic Orban.

Organizația PNL Bihor este condusă de Ilie Bolojan, fostul primar al Oradiei, actualul președinte al Consiliului județean Bihor, și unul dintre cei mai influenți liberali din partid.

”Mă bucură în mod deosebit susținerea primită astăzi din partea organizației din Bihor a Partidului Național Liberal, prin votul asupra moțiunii „PNL – Forța Dreptei”.

Le mulțumesc colegilor din Bihor pentru încrederea pe care mi-o acordă și pentru opțiunea covârșitoare pe care au făcut-o în această etapă. Am amintit astăzi la Oradea că există o prevedere în Statutul Partidului Național Liberal care menționează că niciun delegat care participă la Congres nu poate primi mandat imperativ din partea vreunei organizații.

Fiecare delegat care participă la Congres ia decizia cu privire la alegerea președintelui PNL în funcție de propria voință, în funcție de propria evaluare și propriul discernământ.

Este împotriva Statutului Partidului Național Liberal ca vreun delegat la Congresul PNL să fie constrâns să ia altă decizie decât cea pe care o consideră potrivită.

Ludovic Orban dă lovitura înainte de Congres! Are susținerea celui mai prerformant primar PNL! 10

Cunosc foarte bine organizația PNL Bihor și am o relație foarte bună cu președintele Ilie Bolojan, cu reprezentanții filialei în Parlament și cu cei din administrația locală, o relație de cooperare și de sprijin reciproc.

Am susținut astăzi, în fața colegilor mei, că îmi doresc ca odată cu debutul acestei campanii interne pentru președinția PNL să înceapă și recredibilizarea Partidului Național Liberal.

De aceea, în această campanie internă voi avea mesaje pozitive, constructive, echilibrate, care au darul de a arăta românilor că suntem serioși și preocupați să asigurăm o guvernare performantă.

Trebuie să demonstrăm românilor că prioritatea noastră este punerea în practică a programului de guvernare și a angajamentelor luate față de cetățenii români. Îmi doresc să înceteze atacurile reciproce în această campanie.

Ceea ce trebuie să dovedești pentru a dobândi calitatea de președinte al Partidului Național Liberal este măsura în care ești muncitor, ai viziune, obiective, că ai capacitatea de inspira ca lider și că știi să pui în practică un management serios pentru partid.

De aceea, în campanie mă voi referi mai puțin la contracandidatul meu și mai mult la ceea ce vreau să fac pentru Partidul Național Liberal”, a anunțat Orban.

Ludovic Orban dă lovitura înainte de Congres! Are susținerea celui mai prerformant primar PNL! 11

Advertisement
loading...

Popular