Connect with us

Politic

Ludovic Orban atac devastator la Klaus Iohannis, după demisia din PNL. ”Nu se poate ascunde. Îl vor ajunge blestemele”

Published

on

Ludovic Orban atac devastator la Klaus Iohannis, după demisia din PNL. ”Nu se poate ascunde. Îl vor ajunge blestemele” 1

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban a demisionat marți, din PNL, împreună cu alți 15 parlamentari. acesta lansând un atac dur l-a adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care-l acuză de distrugerea partidului pe care l-a condus.

„Nu pot să mă abţin şi să spun câteva cuvinte despre chiriaşul de la Cotroceni. Oricât de multe ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâşnelile din dinţi, sudalmele şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat.

Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni. Cu o cotă de încredere prăbuşită, fără niciun fel de legitimitate şi autoritate morală, Klaus Werner Iohannis încă îşi face planuri.

Singurul plan pe care trebuie să şi-l facă este să-i slugărească cât mai mult pe PSD-işti, ca nu cumva să treacă suspendarea prin Parlament.

Pentru că, dacă se va întoarce la popor, prin referendum de demitere, mandatul lui va înceta înainte de termen”, a declarat Orban.

Advertisement
loading...

Popular