Connect with us

Breaking News

Klaus Iohannis atac dur la Opoziție după ce au modificat Starea de Urgență! Ciolacu, Ponta, Tăriceanu desființați de președinte. Nimeni nu va scăpa! Vor plăti!

Published

on

Klaus Iohannis atac dur la Opoziție după ce au modificat Starea de Urgență! Ciolacu, Ponta, Tăriceanu desființați de președinte. Nimeni nu va scăpa! Vor plăti! 1

Președintele Klaus Iohannis a criticat dur Opoziția care as modificat în Parlament textul Stării de Urgență emis miercuri.

Iohannis spune că populiștii nu mai au ce căuta în viața politică, mai mult șeful statului spune că nimeni nu va rămâne nepedepsit după ce va trece epidemia de Coronavirus.

”Trăim o perioadă dificilă care va marca la scară istorică nu doar România ci întreaga omenire. După ce vom depăși această criză va trebui să separăm clar ce este bine și ce funcționează de ceea ce nu este în regulă și nu funcționează. Această etapă critică ne-a pus în fața oglinzii a decenii de guvernare a României conform mentalității: ”lasă că merge și așa, rezolvăm data viitoare, să facă alții”.

Astăzi vedem clar efectele dezastruase ale acestui mod toxic de a gândi și de a acționa care ne-a ținut în loc zeci de ani. Oamenii politici sunt primii care vor trebui să se schimbe și să înțeleagă că așa nu se mai poate. Schimbarea va fi imposibilă în cazul acelor politicieni care chiar și în aceste zile dramatice se gândesc doar la beneficiile lor electorale și după ce au distrus în ultimii ani bugetul României fac acum propuneri care nu doar că sunt greșite, dar pur și simplu împovărează o țară pe care au lăsat-o și expusă și vulnerabilă.

Nu putem periclita viitorul României pentru că o majoritate parlamentară, lipsită de orice legitimitate, votează astăzi populist măsuri care nu au nicio susținere economică. Este complet imoral să punem pe umerii generației tinere factura de mâine a unor măsuri aberante promovate de niște iresponsabili”, a declarat Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

loading...

Popular