Connect with us

Justiție

GABRIELA FIREA ÎN STARE DE ȘOC! SE PREGĂTEȘTE LOVITURA PENTRU SENATOAREA PSD

Published

on

GABRIELA FIREA ÎN STARE DE ȘOC! SE PREGĂTEȘTE LOVITURA PENTRU SENATOAREA PSD 5

Primăria București și toate instituțiile subordonate ei ar putea fi supuse unui audit extern, conform unui proiect care urmează să fie votat de consilierii generali pe 26 februarie.

Dacă acesta va fi aprobat, firma contractată ulterior va analiza modul în care au fost utilizate resursele financiare în timpul administrației Gabrielei Firea, din 2017 și până în 2020.

În urma auditului extern, vor fi îndeplinite recomandările constate prin actele de control precedente, precum cele făcute de Curtea de Conturi, vor fi analizate cheltuielile și legalitatea documentelor din perioada respectivă, execuția bugetului de venituri și cheltuieli, aplicarea corectă a procedurilor de achiziție publică și modul de constituire a veniturilor obținute,relatează buletin.debucuresti.

Proiectul a fost depus de consilierii USR-PLUS, în frunte cu consiliera Anamaria Gram.

GABRIELA FIREA ÎN STARE DE ȘOC! SE PREGĂTEȘTE LOVITURA PENTRU SENATOAREA PSD 6

Foto Anamaria Gram

“Antamarea unui audit statutar ar presupune un volum imens de muncă și implicit un termen mai lung de executare.

Pe de altă parte, anumite segmente din auditul statutar sunt deja acoperite de verificările efectuate de Curtea de Conturi, respectiv Camera de Conturi a Mun. București. De ceea, nu recomandăm antamarea unui audit statutar.”,a declarat Gram.

Advertisement
loading...

Popular