Connect with us

Social

După tragedia din București, încă un copil a fost lovit de o mașină a Poliției

Published

on

După tragedia din București, încă un copil a fost lovit de o mașină a Poliției 1

După tragedia din București, când o fetiță a fost omorâtă de un polițist cu mașina, încă un copil a fost lovit de o mașină a Poliției.

„Luni, 17 ianuarie a.c., în jurul orei 12.40, în timp ce un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Bolintin Vale, aflat în serviciu, se deplasa cu o autospecială de serviciu pe strada Palanca, din oraşul Bolintin Vale, un minor de 5 ani nesupravegheat, a ieşit în fugă din curtea imobilului şi s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanţă pentru efectuarea de investigaţii de specialitate”, a anunţat Poliţia Judeţeană Giurgiu.

Acolo s-a deplasat o echipă operativă în vedere efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unităţii de parchet.

Poliţistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 şi desfăşura activităţi pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale.

Advertisement
loading...

Popular