Connect with us

Ultima Ora

Demisie la vârf în AUR! După ce a fost prins cu droguri în Parlament, purtătorul de cuvânt al partidului se retrage din toate funcțiile! FOTO

Published

on

Demisie la vârf în AUR! După ce a fost prins cu droguri în Parlament, purtătorul de cuvânt al partidului se retrage din toate funcțiile! FOTO 5

Purtătorul de cuvânt al AUR Mircea Gheorgheosu, prins cu cannabis asupra sa, a anunţat că până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat îşi dă demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor.

„Dincolo de legea şi libertatea fiecărui om, în România există o lege şi ea trebuie respectată.

Faptele de care sunt suspectat le judecă legea românească, oamenii din jur şi mai presus de toate, Dumnezeu. Dar pentru faptele mele, ca om şi cetăţean, răspund numai eu.

Salutul meu e către cei care îşi îndeplinesc datoria cu onoare, iar datoria şi onoarea unui om adevărat sunt în primul rând în slujba ţării şi a oamenilor din jur.

Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor.

Rămân cu sufletul alături de toţi colegii şi prietenii care, cu dăruire şi devotament, vor continua să-şi dedice viaţa în serviciul binelui”, a explicat Mircea Gheorgheosu, într-o declaraţie de presă.

Demisie la vârf în AUR! După ce a fost prins cu droguri în Parlament, purtătorul de cuvânt al partidului se retrage din toate funcțiile! FOTO 6

loading...

Popular