Connect with us

Ultima Ora

Avem prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni! Vezi cum va fi vremea

Published

on

Avem prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni! Vezi cum va fi vremea 1

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, respectiv perioada 23 august – 20 septembrie.

23 – 30 august

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea de nord, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

30 august – 6 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

6 – 13 septembrie

Temperaturile medii se vor situa în limitele climatologice ale perioadei, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

13 – 20 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general excedentar în regiunile sudice, sud-estice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

loading...

Popular