Connect with us

Politic

AUR atac de ultimă oră la Ciucă. Se cere eliminarea Certificatului COVID

Published

on

AUR atac de ultimă oră la Ciucă. Se cere eliminarea Certificatului COVID 1

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită coaliţiei de guvernare să elimine „de urgenţă” condiţia prezentării certificatului verde COVID la intrarea într-o instituţie publică.

AUR spune că, în acest fel se vor evita aglomerațiile, mai ales acum, când românii stau la cozi pentru a-și plăti impozitele aferente pentru anul 2022.

„AUR atrage atenţia asupra faptului că, în această perioadă, la primăriile din întreaga ţară se formează cozi imense din cetăţeni care doresc să-şi achite taxele şi impozitele către autorităţi.

Se înregistrează situaţia absurdă şi umilitoare ca cetăţenii buni platnici, veniţi să-şi achite dările către autoritatea locală, să nu poată intra în incinta instituţiilor pentru a-şi îndeplini obligaţiile legale.

În multe localităţi, oamenii care merg să-şi achite impozitele sunt întorşi din drum, întrucât nu au certificatul verde, care li se cere pentru a intra în primărie. Sunt trimişi să-şi facă un test rapid.

Pentru mulţi români, 60 – 70 de lei, cât costă un test rapid, reprezintă o sumă semnificativă, pe care ar prefera să o dea pe mâncare, nu pe testele vândute de clientela politică a guvernanţilor”, a transmis AUR.

Advertisement
loading...

Popular