Connect with us

Ultima Ora

ALERTĂ! Ședință de urgență a Coaliției USR-PLUS, PNL, UDMR, după demiterea ministrului sănătății, Vlad Voiculescu! Posibil să fie anunțat viitorul șef de la sănătate

Published

on

ALERTĂ! Ședință de urgență a Coaliției USR-PLUS, PNL, UDMR, după demiterea ministrului sănătății, Vlad Voiculescu! Posibil să fie anunțat viitorul șef de la sănătate 1

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR se întâlnesc azi, cel maiprobabil de la ora 17.00, în prima ședință a coaliției de guvernare după declanșarea crizei politice provocate de demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Conducerea executivă a PNL se reunește într-o ședință în care va stabili strategia partidului în negocierea cu USR PLUS, după ce Dan Barna și Dacian Cioloș au cerut schimbarea premierului Florin Cîțu.

Pe de altă parte, premierul Cîțu a anunțat că nu va demisiona și a cerut USR PLUS să nominalizeze rapid un nou ministru al Sănătății. Până la această oră, numele vehiculate pentru post sunt Ioana Mihăilă (actual secretar de stat la Ministerul Sănătății), Adrian Wienere (deputat USR PLUS) și medicul Radu Lupescu, stabilit în Franța.

 

loading...

Popular