Connect with us

Breaking News

ALERTĂ! Rareș Bogdan anunță viitorul ministru al sănătății! Surpriză de proporții! FOTO

Published

on

ALERTĂ! Rareș Bogdan anunță viitorul ministru al sănătății! Surpriză de proporții! FOTO 1

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, joi, că această criză guvernamentală generată de demiterea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătăţii se va încheia în câteva zile, iar PNL va rămâne să guverneze cu Florin Cîţu premier.

”Nu urmează niciun alt episod, criza se va încheia în câteva zile, într-un fel sau altul. PNL va rămâne la guvernare. Îl asigur pe domnul preşedinte Ciolacu că PNL nu îşi va da jos propriul Guvern pe modulul PSD-ului domnului Dragnea, iar Florin Cîţu rămâne premierul României, iar cei din USR PLUS sper din tot sufletul că vor găsi un înlocuitor pentru domnul Voiculescu. Sunt convins că au suficienţi oameni valoroşi în interiorul partidului pentru a-i găsi un înlocuitor”, a declarat Rareş Bogdan la Antena 3, joi seară.

Întrebat dacă preferă ca portofoliul de la Sănătate să fie în continuare al USR PLUS sau să revină PNL, Rareş Bogdan a afirmat: ”De-o fi una, de-o fi alta… Ce e scris şi pentru noi, bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război.

Noi suntem pregătiţi, vă asigur, să asigurăm şi un înlocuitor şi pentru Sănătate, avem  suficient de mulţi oameni valoroşi în frunte cu fostul ministru Tătaru, dar şi Cristian Buşoi şi Andrei Baciu şi mulţi alţii. Nu ne dorim neapărat. Noi ne dorim să continuăm în această formulă de coaliţie, dar în acelaşi timp avem responsabilitatea guvernării. Nu vom da  înapoi. De asemenea, nu ne sperie nici alegerile anticipate.

Dar consider că  pentru viaţa politică şi pentru liderii responsabili atât de la putere, cât şi din opoziţie, ar fi o dovadă de iresponsabilitate să arunce România în alegeri anticipate la mai puţin de 6 luni de la alegerile la termen. Dar repet, suntem pregătişi de absolut orice. Important este să guvernăm, să aducem bani europeni din PNRR, să aducem investiţii străine în România”.

ALERTĂ! Rareș Bogdan anunță viitorul ministru al sănătății! Surpriză de proporții! FOTO 2

Cristian-Busoi

loading...

Popular