Connect with us

Ultima Ora

ALERTĂ! Kelemen Hunor, nu vrea schimbarea din funcție a Renatei Weber! ”Nu trebuie să ne grăbim!”

Published

on

ALERTĂ! Kelemen Hunor, nu vrea schimbarea din funcție a Renatei Weber! ”Nu trebuie să ne grăbim!” 1

Deși,Ludovic Orban și Dan Barna,partenerii de Coaliție ai liderului UDMR, Kelemen Hunor, își doresc ca Renate Weber, actualul Avocat al Poporului, să fie schimbată din funcție, acesta spune că nu este cazul ca acest obiectiv să fie unul prioritat.

„Când vom vedea raportul, atunci vom da un răspuns cu privire la schimbarea Avocatului Poporului. Eu n-am văzut raportul, nu pot să spun altceva decât că noi nu am votat-o pe doamna Weber când a fost instalată în funcție.

Nu văd motivele pentruc are în acest moment trebuie să ne grăbim cu schimbarea lui Renate Weber. Să vedem ce spune raportul. Dacă raportul spune că a greșit, sigur va fi schimbată prin vot în Parlament.

Ce a făcut Avocatul Poporului de un an și jumătate poate fi discutat oricând de mult vrem. Unii au fost mulțumiți, alții n-au fost. Așa este și cu CCR și cu justiția, dar nu e treaba mea să discut politic dacă Avocatul Poporului a avut dreptate sau nu când a atacat o OUG. A atacat o OUG, a pierdut. A atacat o altă OUG, a câștigat.

Este menirea Avocatului Poporului să atace dacă e cazul. Nu o să mă lansez nici în atacuri, nici în apărarea ei. Trebuie să așteptăm cu răbdare acest raport”, a declarat vicepremierul Kelemen Hunor, la Digi24.

loading...

Popular