Connect with us

Social

ALERTĂ! Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, amânată! De ce nu ridică familia trupul de la morgă! Lângă cine va fi îngropat!

Published

on

ALERTĂ! Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, amânată! De ce nu ridică familia trupul de la morgă! Lângă cine va fi îngropat! 1

Nelu Ploieșteanu, s-a stins din viață, răpus de coronavirus, pe data de 2 aprilie. Acesta se afla internat pe de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca după ce fusese infectat cu SARS-CoV-2.

Nelu Ploieșteanu trebuia să fie înmormântat duminică, 4 aprilie, însă familia a refuzat să ridice trupul neînsuflețit de la morga Spitalului Floreasca, scrie wowbiz.ro.

Motivul este unul care poate genera un întreg scandal. Autoritățile au refuzat să elibereze un certificat potrivit căruia Nelu Ploieșteanu nu mai suferea de virusul SARS-CoV-2 în momentul decesului.

Astfel, familia a refuzat ca artistul să fie condus pe ultimul drum precum ceilalți oameni care au murit din cauza virusului. Membrii familiei au făcut o cerere pentru autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1, care a fost aprobată.

Trupul neînsuflețit al celebrului cântăreț va ajunge la Institutul Național de Medicină Legală. Familia lui Nelu Ploieșteanu speră să reușească să organizeze o înmormântare specială pentru regretatul artist. Evenimentul trist este amânat până la rezultatul final al celor de la IML.

Nelu Ploieșteanu va fi îngropat în cavoul în care a fost depus fiul său

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său. Mihăiță, băiatul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 32 de ani. El avea grave probleme de sănătate și era imobilizat la pat.

loading...

Popular