Connect with us

Ultima Ora

Aglomerație în drumul spre litoral! Se circulă bară la bară!

Published

on

Aglomerație în drumul spre litoral! Se circulă bară la bară! 1

Traficul este intens la această oră pe sensul către litoral al Autostrăzii Bucureşti – Constanţa, conform reprezentanţilor Centrului Infotrafic din IGPR.

”La această oră, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt intense, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 şi 28-29+500, se circulă în coloană. De asemenea şi la intrarea pe autostradă din DNCB, se circulă în coloană”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii precizează că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

loading...

Popular